Contact Email
lcd@telenet.be

Contact Tel
0495 79 75 34

Gevelreiniging

Vakmanschap en kennis

Restauratie en renovatie van voegwerk is een vak apart. Elke muur is anders. Men heeft te maken met steensoort, ligging, gebruikte mortel, leeftijd, enz. Oude voegtechnieken moeten dan opnieuw worden toegepast. Hierbij komt het vakmanschap met alle kennis en improvisatietalent om de hoek kijken. De gevel van een pand is uw visitekaartje.

Lust voor het oog en goede investering

Een goed gevoegde muur heeft vele voordelen. Een netjes afgewerkte muur met goede voegen is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een goede investering aangezien vocht op minder vat op een muur heeft. Voegen is een oud ambacht waar veel bij komt kijken. Een platte voeg vraagt een heel andere aanpak als een knip- of snijvoeg. Net zoals een muur van een oud huis een heel andere aanpak vraagt als dat van een nieuw gebouwd huis.

LCD is de perfecte partner

Momenteel wordt er op grote schaal gerestaureerd en gerenoveerd. In het kader van stadsherstel worden vele panden weer in oude luister hersteld. LCD is daarvoor een goede partner met de juiste kennis en vakmanschap

 om elk project tot een goed eind te brengen.


LCD is een bedrijf met veel kennis én praktische ervaring op dit gebied. Wij zijn mensen uit de praktijk en staan voor kwaliteiten vakmanschap. Dit wordt zichtbaar als er naar de afgeronde projecten gekeken wordt.