Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0495 79 75 34

Gevelreiniging

Vakmanschap en kennis

Restauratie en renovatie van voegwerk is een vak apart. Elke muur is immers anders. 

Er bestaan verschillende soorten stenen. Ook de ligging, oriëntatie en de gebruikte mortel maken een verschil. Hetzelfde geldt voor de leeftijd van de muur.

Kortom, om een gevel te renoveren, is heel wat vakmanschap, kennis en improvisatietalent nodig. 

Lust voor het oog en goede investering

Een goed gevoegde muur heeft vele voordelen. Een netjes afgewerkte muur met goede voegen is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een goede investering aangezien vocht op minder vat op een muur heeft. Voegen is een oud ambacht waar veel bij komt kijken. Een platte voeg vraagt een heel andere aanpak dan een knip- of snijvoeg. Net zoals een muur van een oud huis een heel andere aanpak vraagt dan diet van een nieuw gebouwd huis.

LCD is de perfecte partner

Momenteel wordt er op grote schaal gerestaureerd en gerenoveerd. In het kader van stadsherstel worden vele panden weer in hun oude glorie hersteld. LCD is daarvoor een goede partner met de juiste  kennis en vakmanschap  om elk project tot een goed eind te brengen. 

LCD is een bedrijf met veel kennis én praktische ervaring. Wij zijn mensen uit de praktijk en staan voor kwaliteit en vakmanschap. Bekijk zeker onze referenties.

Loading...