Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0495 79 75 34

Pleister- en Gyprocwerken

Sierpleisters

Met sierpleisters voorzien we wanden van een fraaie decoratieve structuur. Ze zijn bijzonder geschikt voor het versterken van relatief kwetsbare ondergronden of wanden met een hoge belastinggraad. 

Sierpleisters zijn hardstootvastkleurecht en duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig. Afhankelijk van de toegepaste structuur zijn ze met eenvoudige schoonmaakmiddelen opvallend goed reinigbaar.

Hoeveel kost het aanbrengen van een sierpleister? Dat vertellen we u graag. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte voor sierpleister.

Pleisterwerken

Dit zijn afwerkingen op basis van gips, de meest bekende zijn: gladpleisterwerk en schuurpleisterwerk. Gladpleisterwerk moet nadat het is aangebracht, worden voorzien van een beschermlaag, dit is in de meeste gevallen een muurverf of wel een latex (dispersieverf). Deze kan zelf worden aangebracht, of naar wens kunnen wij dat ook voor u uitvoeren.

Een vrijblijvende offerte voor pleisterwerken? Contacteer ons!

Gyproc

LCD plaatst ook GYPROC voor wandenplafonds, het kleven tegen muren met L-pleister het uitwerken van zolderdaken, dakkapellen, ...

Gyproc is een materiaal waarmee we snel mooie resultaten kunnen boeken.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte voor Gyprocwerken.

Loading...