Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0495 79 75 34

test

Schrijnwerk

Binnenschrijnwerk

Op zoek naar een partner in de regio Mechelen die uw binnendeuren plaatst of op een perfecte manier uw plinten, kasten, ... maakt en plaatst? 

Of misschien wilt u een bestaande ruimte anders indelen met behulp van houten tussenwanden?

Wist u trouwens dat hout ook een enorme esthetische meerwaarde kan betekenen voor uw interieur? Met hout als eyecatcher creëren we een nieuwe sfeer in uw woning.

U bent bij LCD aan het juiste adres voor al uw binnenschrijnwerk. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte voor uw binnenschrijnwerk.

Parket en laminaat

Een houten vloer is een absolute sfeermaker in een interieur. Met parket of laminaat kunt u zowel klassieke schoonheid accentueren als een moderne strakke toets geven aan uw woning.

LCD plaatst uw parket en laminaat volgens de regels van de kunst. Zo bent u verzekerd van een houten of laminaat vloer die er niet alleen goed uitziet, maar waarvan u ook weet dat hij lang zal meegaan.

LCD maakt graag een vrijblijvende offerte voor uw parket of laminaat vloer.

Buitenschrijnwerk

Ramen en buitendeuren in hout, pvc of aluminium? Of u nu een nieuwbouw plaatst of uw bestaande woning renoveert, LCD is uw gedroomde partner voor de plaatsing van uw buitenschrijnwerk.

Buitenschrijnwerk moet er niet alleen mooi uitzien, het moet ook goed afgewerkt zijn. Het moet immers bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Voor duurzaam en kwalitatief buitenschrijnwerk bent u bij LCD absoluut aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend uw offerte voor buitenschrijnwerk in de regio Mechelen.

Loading...